Onze aanbiedingen week 38-40
Weekaanbieding geldig van 18-09 t/m 08-10-2024
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
t Bockje
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Geniet van het najaar 🍂

 

Afbeelding in nieuwsbrief - blog-  uw topSlijter wk 38

Hallo herfst! We willen er misschien niet aan denken na de heerlijke nazomerse weken die we gehad hebben maar de herfst is toch écht begonnen. U kunt het al merken aan de minder lange avonden, het bladuitval en de temperatuur. Ondanks dat de herfst een minder favoriet seizoen is voor veel mensen is het wel een heel divers seizoen. Ja het wordt sneller donker en het wordt langzaamaan wat grauwer maar dit hoeft niet te betekenen dat wij zelf grauwer hoeven te worden. Er is heel veel kleur tijdens de herfst en daardoor veel te beleven zowel buiten als binnen. Maak er een HEERLIJKE tijd van. Tips nodig?

Lees meer

Herfst bij úw topSlijter

https://uwtopslijter.yooky.nl/l/library/download/urn:uuid:8b051024-aa71-4565-bf99-57ca7119f1e4/474849_folder_mob.pdf

De herfst is weer in volle gang! De bladeren kleuren prachtig rood, geel en oranje, en de frisse lucht geeft je meteen een knus gevoel. Het is de tijd van lange boswandelingen, warme truien, en gezelligheid bij het haardvuur. Terwijl de natuur zich klaarmaakt voor de winter, is het voor ons de perfecte kans om te genieten van alles wat de herfst te bieden heeft.

En wat maakt deze tijd van het jaar nog mooier? Herfstaanbiedingen! Kom langs in onze winkel of bezoek onze website voor meer informatie en exclusieve aanbiedingen. Klik snel op de afbeelding hiernaast of op deze link voor onze aanbiedingen de komende periode.

Klik hier voor alle aanbiedingen!

Nieuws

Beste whisky liefhebbers…

We zijn verheugd om een bijzondere single malt whisky onder de aandacht te brengen die perfect is voor zowel beginners als kenners: Singleton of Dufftown 12 Years Old.
Singleton 12 Years Old is afkomstig uit de Speyside-regio, een gebied dat bekend staat om zijn soepele en toegankelijke whisky's. Deze expressie van Singleton biedt een perfecte introductie tot de wereld van single malt whisky's!

Lees meer

Plomari Ouzo: A window to Greece!

Plomari Ouzo straalt op prachtige wijze de Griekse cultuur en tradities uit! Een fantastische Ouzo die een raam opent naar de Griekse stranden, de helderblauwe zee, de ongeëvenaarde rust en het heerlijke eten. Ervaar het zelf en kruip door het raam naar Griekenland met de Nr. 1 Ouzo van Griekenland! Nodig uw vrienden uit, maak wat heerlijke Griekse hapjes zoals Keftedakia (Griekse gehaktballetjes), verse olijven of een frisse salade met feta kaas en geniet volledig in stijl van Plomari Ouzo!

Lees meer

Altijd een ‘shot’ in de goede richting

Het einde van de zomer vieren of vol gas richting de Oktoberfeesten? Met één van deze heerlijke shots wordt het sowieso een feestje! Gaat u voor Flügel om uw feest gegarandeerd naar een hoger niveau te tillen? Of geniet u van een Boswandeling? Ideaal om van te genieten tijdens een gezellige avond met vrienden. Of bent u op zoek naar een kleurrijke verrassing? Dan pakt u een van de herkenbare smaken Rocketshot. Welke shot u ook kiest een feestje wordt het sowieso!

Lees meer

Zegt u herfst 🍂, dan zegt u Kopke!

Kopke heeft een enorm rijke geschiedenis. 's Werelds oudste porthuis werd in 1638 opgericht door Nicolau Köpke. Hij verscheepte de eerste portwijn naar het noorden van Europa. Het porthuis kocht in 1922 het landgoed Quinta de São Luiz in de prachtige Douro vallei aan, dit is sindsdien de plaats geworden waar de allermooiste portsoorten van Kopke worden geproduceerd. En nu het buiten steeds kouder wordt, is er niets lekkerder dan na een lange dag op de bank te kruipen met een heerlijke Kopke Port.

Lees meer

Delicate, gebalanceerd en complex…

"Als we The Botanist distilleren, creëren we meer dan een drankje. The Botanist is een representatie van de plek waar we vandaan komen. Het is een manier om onze plek in de wereld en onze liefde daarvoor te communiceren. We gebruiken de kunst van distilleren en een connectie met het land, ons thuis, om een ​​geweldige gin te creëren die de essentie van Islay is."
Adam Hannett, hoofd distillateur

Lees meer

BLACK, SMOOTH, IRISH.

Shanky’s Whip vertelt het verhaal van de Ierse racejongen Shanky die geen schrik had om tegen de trend in te gaan. Hij was verzot op Ierse whiskey maar niet op de gebrande smaak. Hij hield van romige smaken maar niet van hun textuur. Er kwam een ‘aha’-moment… en Shanky’s Whip was geboren. Een blend van Ierse whiskey en Ierse likeuren met natuurlijke vanillearoma’s en geïnfuseerd met karamel!

Lees meer
Aanbiedingen zijn geldig van 18 september 2024 t/m 08 oktober 2024 (zolang de voorraad strekt en behoudens de maandaanbiedingen). Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
T Bockje
Brink 2
7437 AM Bathmen
Mo: winkel gesloten / shop closed
Tu: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
We: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Th: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Fr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Sa: 09.00 - 17.00
Su: winkel gesloten / shop closed
Facebook icon Twitter icon
Afmelden van de nieuwsbrief
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18