Onze aanbiedingen week 41-43
Aanbiedingen geldig van 09-10 t/m 29-10-2024
Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Klik dan hier
Úw topSlijter. 100% vakmanschap
t Bockje
Aanbiedingen Inspiratie Ons assortiment

Inloopproeverij zaterdag 12 oktober 2024

Inloopproeverij zaterdag 12 oktober 2024 bij Slijterij ‘t Bockje 

Op zaterdag 12 oktober is er een inloopproeverij bij Slijterij ’t Bockje, deze wordt gegeven door Robert Heida van importeur Petrus Boonenkamp.

Petrus Boonenkamp is onder andere importeur van : Petrus Boonenkamp, Vecchio Amaro, Santa Maria al Monte likeuren, Liqueorice, Mezzoda, Emporia gin en Caffo Brandy.

U kunt zaterdag zonder opgaven binnenlopen tussen 12 en 16 uur.

Lees meer

Happy Halloween!🎃

 

Blog afbeelding nb wk 41

De tijd van griezelen is aangebroken oftewel Halloween! De engste dag van het jaar is 31 oktober maar voor die tijd worden er al een hele hoop winkels en straten versierd. Voorheen werd Halloween veelal gevierd in andere landen. Het is iets van de laatste jaren dat er ook in Nederland aandacht aan gegeven wordt. En dat is natuurlijk hartstikke leuk! Kinderen kloppen aan de deuren en roepen ‘Trick or Treat’! En krijgen dan vaak lekkere snoepjes. Maar voor de volwassen hebben wij ook een leuk thema ‘Trick or Drink’! Met leuke tips voor de griezelige, donkere avonden!

Lees meer

Whiskyweken bij t Bockje

https://uwtopslijter.yooky.nl/l/library/download/urn:uuid:8b051024-aa71-4565-bf99-57ca7119f1e4/474849_folder_mob.pdf

De Whiskyweken zijn begonnen! Gedurende deze weken geniet je van exclusieve aanbiedingen op de beste whisky's uit alle hoeken van de wereld. Laat je verrassen, ontdek nieuwe merken en beleef de rijke historie van dit bijzondere drankje. Perfect voor zowel de doorgewinterde whiskykenner als de nieuwsgierige liefhebber. Mis het niet en geniet van de rijke smaken uit de wereld van whisky!

Maar ook voor niet-whiskyliefhebbers hebben we vele andere heerlijkheden in de aanbieding. Kom langs in onze winkel of bezoek onze website voor meer informatie en exclusieve aanbiedingen. Klik snel op de afbeelding hiernaast of op deze link voor onze aanbiedingen de komende periode.

Klik hier voor alle aanbiedingen!

Maanditems Oktober

Nieuws

Schotse Whiskyregio’s met elk een kenmerkende whiskystijl

In Schotland zijn circa 135 whiskydistilleerderijen actief in het produceren van whisky. Officieel zijn er 5 verschillende erkende whiskyregio’s (Highlands, Lowlands, Speyside, Islay & Campbeltown) met elk een kenmerkende whiskystijl. Schotse distilleerders zelf zijn vaak van mening dat hier nog een 6e regio (Islands) bij hoort. Benieuwd over welke regio’s zij het hebben?

Lees meer

The Glenlivet Founders Reserve

Om werkelijk de essentie van George Smiths visie te kunnen vangen, is The Glenlivet Founder's Reserve Single Malt Whisky gemaakt met de aloude distillatiemethoden die hij lang geleden introduceerde. Gemaakt met water uit dezelfde kristalheldere bergstromen, in dezelfde koude zuivere lucht, is The Glenlivet Founder's Reserve net zo zacht en fruitig als de whisky die voor het eerst uit de originele koperen pot stills kwam. Deze unieke, lantaarnvormige koperen ketels zijn niet het enige belangrijke gereedschap uit de erfenis…

Lees meer

Queen’s Rum drinkt u bij overwinningen in het leven, klein of groot!

Net als hoe de familie Queen dat deed, is er altijd een reden om een overwinning te vieren.
Claim dat moment! Deze rum is bedoeld voor iedereen die overwinningen in het leven viert, en die dit doet met familie & vrienden met een rum in de hand. Puur sippin’ rum of een cocktail mix, Queen’s Rum is de perfecte partner voor die victory moments.

Lees meer

Niets brengt meer warmte en gezelligheid op tafel dan een heerlijk glas Cálem Port!

Deze Portugese versterkte wijn, geliefd om zijn rijke smaken en diepgang, maakt ieder moment bijzonder. Of het nu gaat om een rustige avond thuis, een feestelijke toast, of een perfect glas bij een diner, port verrijkt de ervaring. Zoekt u iets lekkers voor bij een kaasplank of een zoet dessert? Streep de rest maar door: het wordt natuurlijk Cálem Port. De Cálem Porto collectie laat zien waarom port zo geliefd is.  ❤️

Lees meer

Een nieuwe generatie Amaretto!

Amaretto Adriatico is een gloednieuw product in de wereld van likeuren, dat de ambitie heeft om de nieuwe standaard te worden onder Italiaanse aperitieven. Het gebruik van uitsluitend natuurlijke ingrediënten zorgt voor een unieke florale smaak. Geniet van Adriatico ‘On the rocks’ of in combinatie met Fever-Tree Ginger Beer of Indian Tonic.

Lees meer
Aanbiedingen zijn geldig van 09 oktober 2024 t/m 29 oktober 2024 (zolang de voorraad strekt en behoudens de maandaanbiedingen). Prijswijzigingen en typ- en spelfouten voorbehouden.
T Bockje
Brink 2
7437 AM Bathmen
Ma: winkel gesloten / shop closed
Di: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wo: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Do: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Vr: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Za: 09.00 - 17.00
Zo: winkel gesloten / shop closed
Facebook icon Twitter icon
Afmelden van de nieuwsbrief
Úw topSlijter | Disclaimer Geniet, maar drink met mate.
Geen 18, geen alcohol
Nix18