Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

T Bockje
Brink 2
7437 AM BATHMEN

Opening hours

Mon: winkel gesloten / shop closed
Tue: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wed: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Thu: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Fri: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: winkel gesloten / shop closed

Vanaf 1-1-2025 geen koopavond meer op vrijdag

't Bockje úw topSlijter 100% craftsmanship

Webshop

Exclusief topSlijter
Aanbieding

Ferreira LBV

Ferreira LBV
Ferreira Late Bottled Vintage Port (of L.B.V.) is een Port van zeer hoge kwaliteit. LBV Ports zijn kwaliteitswijnen van één oogstjaar, die gemiddeld tussen het 4e en 6e jaar na de oogst gebotteld worden, vandaar "late bottled". Deze port is diep robijn rood van kleur. Intens aromatisch boeket van de wijn herbergt een sterke aanwezigheid van volrijpe rode bessen en subtiele eiken tonen, zoals cederhout en tabak doos. In de mond toont de wijn zijn uitstekende harmonie en complexiteit, stevige en duidelijke tannines, en opmerkelijk smaken van volrijpe rode bessen en chocolade. De wijn heeft een fijne zuurgraad en een enorm elegante, lange afdronk.

Ferreira Late Bottled Vintage Port word geproduceerd volgens de traditionele Port methode. De druiven zijn op hun optimale moment van rijpheid hand geplukt. Gisting, die na het persen, plaatsvind in roestvrijstalen vaten, word op de 3e dag onderbroken door de toevoeging van wijnalcohol. Dit resulteert in van nature zoete en complexe wijn, donker en vol en met een rijke aromatische densiteit.

Deze L.B.V. port kan nu gedronken worden, decanteren is niet nodig. Echter kan er na een meerdere jaren rijpen op de fles wel wat depot ontstaan waardoor decanteren wel aan te bevelen is.
€ 14.87
Bottle
Stock amount: 5
In shopping cart

Product Information

Origin
Portugal
Region
Porto
Volume
75 CL
Alc.Vol.
20.5% vol
Type port
LBV
Finish
Eenmaal open kan deze port het beste met 4 - 5 dagen gedronken worden daar de smaak en aroma's de neiging hebben om de veranderen bij het blootstellen aan zuurstof.
Serve
tussen 16 º C - 18 º C.
Post a review