Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Shochu Kaseda 30Y
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand
Kaseda, de zeldzame shochu van maïs, wordt gemaakt van een soortgelijk beslag en proces als Bourbon. Dit betekent dat het hoofdingrediënt maïs is, en dat er wordt gereipt op eikenhouten vaten.
Meestal wordt Shochu gemaakt met zoete aardappelen, gerst of rijst, Kaseda Shochu is uniek doordat het gedistilleerd is van maïs. Kaseda is een Honkaku Shochu, wat betekent dat het eenmalig is gedistilleerd in een pot-still in de Bansei-distilleerderij uit Minami-Satsura in de prefectuur Kagoshima.
Vervolgens rijpt Kaseda 30 voor een lange periode van minimaal 30 jaar in zorgvuldig geselecteerde Amerikaanse eikenhouten vaten.
Meestal wordt Shochu gemaakt met zoete aardappelen, gerst of rijst, Kaseda Shochu is uniek doordat het gedistilleerd is van maïs. Kaseda is een Honkaku Shochu, wat betekent dat het eenmalig is gedistilleerd in een pot-still in de Bansei-distilleerderij uit Minami-Satsura in de prefectuur Kagoshima.
Vervolgens rijpt Kaseda 30 voor een lange periode van minimaal 30 jaar in zorgvuldig geselecteerde Amerikaanse eikenhouten vaten.
€ 71.89
Bottle
Stock amount: 3
Product Information
- Origin
- Japan
- Volume
- 70 CL
- Alc.Vol.
- 34% vol
- Type whisky
- Other