Age check

We always ask for your age, in stores and also online. Are you 18 or older?

T Bockje
Brink 2
7437 AM BATHMEN

Opening hours

Mon: winkel gesloten / shop closed
Tue: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Wed: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Thu: 09.00-12.30 & 13.30-18.00
Fri: 09.00-12.30 & 13.30-20.00
Sat: 09.00 - 17.00
Sun: winkel gesloten / shop closed

't Bockje úw topSlijter 100% craftsmanship

Webshop

You are here:
't Bockje Bathmen
Wine
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Bellussi Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG

Bellussi Prosecco Superiore Valdobbiadene DOCG
De prosecco heeft een heldere licht goudgele kleur. Hij heeft een geurige, frisse en delicate geur met nuances van groene appel en exotisch fruit. Fris, "extra dry" en intens fruitig van smaak met een subtiel zoetje.
Bellussi is een toonaangevende specialist in sprankelende Prosecco's en andere Spumantes. Het bedrijf is gevestigd in Valdobbiadene , het centrum van de Prosecco-productie, in de regio Veneto. Prosecco wordt gemaakt van de gelijknamige druif, ook wel bekend onder de naam 'glera', die zich op de wijnhellingen van deze streek helemaal thuis voelt. Prosecco is verkrijgbaar in divere smaakstijlen, van strakdroog tot zacht zoet. In de geur vinden we aroma's van groene appel, peer, bloemen en honing. Prosecco's worden gemaakt volgens de Charmat-methode, die zich uitstekend leent voor een grootschalige productie.

Bellussi legt zich volledig toe op de productie van hoogwaardige kwaliteit, die toch heel betaalbaar is. Daarom kunnen hun wijnen bij vele gelegenheden geschonken worden. Een bijzondere plaats in het assortiment van Bellussi neemt de Belcanto Spumante Cuvée Rosé en de Cuvée Prestige Brut in.

De naam Bellussi houdt verband met de bijzondere snoeiwijze "bellussare" die van oudsher in deze streek wordt toegepast.
€ 12.39
Bottle
Stock amount: 992
In shopping cart

Product Information

Origin
Italy
Volume
75 CL
Alc.Vol.
11% vol
Type wine
Sparkling
Taste
Fris, "extra dry" en intens fruitig van smaak met een subtiel zoetje.
Pairing
Aperitief, amuses, fingerfood, vishapjes, olijven, gevogelte, visgerechten, zeevruchten, charcuterie.
Serve
6 - 8 °C
Post a review