Webshop
Exclusief topSlijter
Aanbieding
Beylerbeyi Mavi Raki
Jaarwijn
Bier van de maand
Wijn van de maand
Malt van de maand
Rum van de maand

De productie van raki van de hoogste kwaliteit begint met de zorgvuldige selectie van druiven en anijszaadjes. De druiven worden eerst gefermenteerd tot most en vervolgens gedistilleerd om suma te produceren. Deze suma wordt opgeslagen in koperen vaten en gepasteuriseerd bij 94,5 graden Celsius.
Bij het tweede destillatieproces worden suma, water en anijs in koperen retorten toegevoegd. Tijdens de eerste fase van de distillatie worden ongewenste elementen zoals aldehyden, methylalcohol en vergelijkbare verbindingen verwijderd, omdat deze niet bijdragen aan de superieure smaak en kwaliteit van de raki. Tot slot worden de alcoholrijke bestanddelen, zoals amylalcohol, verwijderd om het eindproduct te verkrijgen: de premium Beylerbeyi Mavi Raki.
Dankzij het drievoudige distillatieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen voldoet Beylerbeyi Mavi raki aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en smaak. Probeer deze unieke raki en duik in de wereld van Turks raki-genot
Bij het tweede destillatieproces worden suma, water en anijs in koperen retorten toegevoegd. Tijdens de eerste fase van de distillatie worden ongewenste elementen zoals aldehyden, methylalcohol en vergelijkbare verbindingen verwijderd, omdat deze niet bijdragen aan de superieure smaak en kwaliteit van de raki. Tot slot worden de alcoholrijke bestanddelen, zoals amylalcohol, verwijderd om het eindproduct te verkrijgen: de premium Beylerbeyi Mavi Raki.
Dankzij het drievoudige distillatieproces en de zorgvuldige selectie van de grondstoffen voldoet Beylerbeyi Mavi raki aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en smaak. Probeer deze unieke raki en duik in de wereld van Turks raki-genot
€ 23,13
Fles
Huidige voorraad: 3
Etiketinformatie
- Land van Herkomst
- Turkije
- Inhoud
- 70 CL
- Alcoholpercentage
- 45% vol
- Soort likeur
- Anijslikeur
- Smaak
- Beylerbeyi Mavi Raki, een verfijnde versie van traditionele raki, wordt gemaakt via Suma's exclusieve drievoudige distillatie, gevolgd door een zorgvuldige infusie met Kalinkoz-anijs gedurende vier dagen. Deze ambachtelijke techniek geeft Beylerbeyi Mavi Raki een opmerkelijke zoetheid en een diep, rijk anijsaroma.
Reviews
Schrijf een reviewEr zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product